Projektsalget boomer!

16. januar 2017

Det viser en opgørelse fra Boligsiden.dk fra 2016. Især projektsalgslejligheder er populære og sælges nu hurtigere end landsgennemsnittet for lejligheder. Det er især ønsket om at bo i noget nyt og moderne samt det øgede fokus på at leve energivenligt, som påvirker salget af lejligheder og villaer i projektbyggerier. Med den stigende popularitet og det øgede antal projektbyggerier, der bliver opført, er det vigtigt at sikre en stærk markedsføring af projektet til potentielle købere.

Årets første website

4. januar 2017

Vi fik til opgave at redesigne og udvikle en ny hjemmeside til Morehouse Country Sports. Formålet med den nye hjemmeside er at skabe fælles informativ platform for Morehouses subbrands (Aigle, Leica, Paradox og Laksen Sporting) gennem en moderne og simpel platform.

Nyt website til DJU

2. januar 2017

Den 23/12 lancerede vi i samarbejde med DJU et nyt website, som skulle kunne favne DJU som hovedorganisation samt information fra både Judo Danmark og Ju-Jitsu Danmark. Det var vigtigt for DJU, at de fik et site, som er fleksibelt, nem at vedligeholde og ikke supporttung. Derudover skulle sitet kunne indhente relevante nyheder og begivenheder fra hhv. Judo og Ju-Jitsu Danmarks hjemmesider. Opgaven havde en meget stram deadline, og der var derfor daglig sparring mellem os og kunden. Det var et spændende forløb med et rigtig flot og vellykket outcome.