Byg & bo

Markedsføring af brands inden for bolig og byggeri

Minuskel har siden 1998 specialiseret os i markedsføring af brands og produkter inden for bolig og byggeri. Vores fokus er på at levere en kreativ og skræddersyet løsning, som skaber resultater for vores kunder hvad end opgaven handler om udvikling af overordnede koncepter og strategier eller eksekvering af skiltekoncepter, in-store materiale, digitale løsninger eller grafisk design materialer.

Projektsalg

Gennem en årrække har vi opbygget en solid ekspertise i markedsføring og håndtering af projektsalg, hvor vi i tæt samarbejde med bl.a. projektudviklere, arkitekter, rådgivere og mæglere er fælles om at skabe resultatorienterede kommunikationsplatforme. Qua vores daglige arbejde med forskellige kundegrupper samt vores mangeårige erfaring i segmentet har vi opnået bred indsigt i den moderne boligkøbers ønsker, drømme og behov.

Minuskel tilbyder at varetage den samlede processtyring og tilbyder også at udarbejde 3D-visualiseringer, fotooptagelser, billedbehandling, video, lyd, færdiggørelse af plantegninger samt forslag og sparring omkring events.

Disse kunder hjælper vi med at lykkes

Skal vi også hjælpe dine kunder
med at finde hjem?

Gennem en årrække har vi opbygget en solid ekspertise i markedsføring og håndtering af projektsalg, hvor vi i tæt samarbejde med bl.a. projektudvikler, arkitekt, rådgiver og mægler er fælles om at skabe resultatorienterede kommunikationsplatforme.

Holmris Group

Minuskel har hjulpet os med at skabe fundamentet for ny fælles identitet, som bidrog til, at vi allerede efter et halvt år lå 27 pct. over budget.

- Henrik Holmris, hovedaktionær,

Holmris Group

Domis Ejendomme: Salomons Palæ

Minuskel er en god, kreativ og strategisk sparringspartner, der ikke gør tingene sværere end det er - men som altid leverer mere end forventet.

- Ole Byriel, adm. direktør,

Domis Ejendomme

Novopan Sverige

Minuskel har hjulpet os med at udvikle et digitalt set-up, der har skabt et målbart øget kendskab hos Sveriges største trælastkæder.

- Claus Bernd Høgdal, salgschef,

Novopan Træindustri

Udvalgte cases

Kommunikationskoncept
Novopan Træindustri
Grafisk identitet
Domis Ejendomme
Markedsføringsstrategi
Solstra
Visuel identitet
Holmris Group
Markedsføringssystem
Nybolig