Arla Food Fest

Med Minuskel behøver vi ikke selv drive processen. De er hurtige til at fange og eksekvere på de ideer, man står med på tegnebrættet - men også kommer med kreative input og prøver ting af.

- Anne Sophie Pauli Rædkjær, Commercial Innovation Manager,

Arla Foods

Udfordringen

Arla Food Fest er en madfestival i Kongens Have i København. Formålet med Arlas Food Fest er at øge børn og unge mellem 10-14 års interesse for mad af høj kvalitet. Det krævede en unik kulisse, der gav mulighed for at inddrage børn og unge, når danske råvarer skulle forvandles fra jord til bord.

Løsningen

Minuskel har fungeret som event planner for Arla Foods og har bl.a. medvirket i udvikling af koncept og tilblivelse af de elementer, der indgår i udformningen af den fysiske kulisse i Kongens Have samt opsætning, nedtagning, logistik og bemanding under festivalen.

Resultatet

Innovations afdelingen hos Arla fik en involverende stand, der hyldede modet til at fejle og lysten til at lege og eksperimentere. De besøgende kunne bl.a. give deres bud på emballagedesign, få et par ”laboratoriehåndmadder” serveret i reagensglas eller med gummihandske og deltage i en kastekonkurrence, hvor man kunne blive klogere på næringsindholdet i forskellige madvarer.

Vil du vide mere?

Kontakt Anette Lausch, Senior projektleder
anette@minuskel.dk
5154 9020