Laksen Sporting

Minuskel er en værdifuld sparringspartner, der har en strategisk tyngde, som er god at læne sig op ad i forbindelse med strategiske beslutninger - men som også kan eksekvere.

- Lars Thomsen, adm. direktør,

Laksen Sporting

Udfordringen

Laksen Sporting ønskede at styrke sin digitale markedsføringsindsats over for forbrugeren gennem et nyt website, som skulle fungere som løftestang for en øget digital tilstedeværelse.

Løsningen

Minuskel udviklede et nyt website, som afspejlede Laksen Sporting’s brand identitet og værdier, og som havde til formål at styrke loyaliteten til Laksen Sporting’s produktsortiment og drive trafik til virksomhedens internationale forhandlere.

Resultatet

Med det nye website har Laksen Sporting kunnet målrettet sin marketingindsats over for forbrugeren ved at præsentere sæsonaktuelle produkter side om side med videoindhold og informationer om events, som appellerer til at blive delt på sociale medier. Derudover er det nye website blevet central for indsamlingen af permissions.

Laksen Sporting står i dag med en mere dynamisk hjemmeside, som er målrettet forbrugeren og skaber en mere inspirerende og involverende oplevelse af Laksen Sporting.

Se mere på: www.laksen-sporting.com

Vil du vide mere?

Kontakt Jimmy Mørup, Direktør
jimmy@minuskel.dk
4076 8417