Kongeskrænten
Kongeskrænten
foldekort
Kongeskrænten
annonce
Kongeskrænten
plakater

Minuskel har gennem hele processen – fra idéfasen og frem til udførelsesfasen, fremstået som en særdeles stærk og troværdig samarbejdspartner. Via kreative indspark og gode løsninger samt en seriøs indstilling til opgaven, har Minuskel formået at levere gode kreative og brugbare løsninger, som vi med stor glæde har implementeret på vores salgshjemmeside.

- Ole Vistisen,

Nybolig

Kongeskrænten

Bo tæt på din ægte puls. 40% mere balance.
Uendelig meget frihed.

Udfordringen

At sætte fokus på Kongeskræntens unikke form for bæredygtigt byggeri ved at skabe nysgerrighed og ramme målgruppen med relevante og individuelle budskaber. Hvad gør boligerne til noget særligt, og hvorfor vælge en alternativ boform?

Løsningen

Det overordnede koncept koncentrerer sig om en go-to-market strategi og værdiladet markedsføring under overskriften: Find hjem i Kongeskrænten. Her kan du leve naturligt og få en bredere horisont. Og så kan du ikke mindst nedsætte driftsomkostningerne med 40% sammenlignet med et typisk parcelhus fra 70’erne på 130 kvm.

 


“Hvis du ønsker en stærk og engageret samarbejdspartner, der er lydhør,
kreativ og fremsynet – så kan jeg varmt anbefale Minuskel.
Materialet bliver leveret til aftalt tid,og de har en bred pallette af spændende produkter,
som man kan håndplukkefra og tilpasse præcis den opgave man ønsker løst.”

– Lizette Byrdal, Nybolig Skovlunde, Ballerup og Herlev


Resultatet

Minuskel har skabt en identitet – eksemplificeret på dynamisk hjemmeside, annoncer og plakater, der kobler det gode liv med miljøhensynet og visionerne bag et anderledes bæredygtigt byggeri.

Kongeskrænten fremstår derfor ikke bare som nye boliger, men en unik kombination af landskab, naboskab og fællesskab. Og ”indflytterne” får personlig part og høj grad af involvering i alle de værdier, der bygger på nærhed, balance og leverum.

Se mere på: kongeskrænten.dk

Vil du vide mere?

Kontakt Bent Lomholt, Kreativ chef
blo@minuskel.dk
8730 8567