Risskov Brynet

Her bor man midt i det hele: Mellem grønne linjer og midtbyens puls

Print

Annoncer, plakat og brochure er udformet i en enkel, grafsik stil, der også giver plads til relevant information.

Hjemmeside

Overskueligt og brugervenligt design, der skaber et naturligt flow, og gør det nemt at finde de forskellige oplysninger.

SoMe

Det handler om content og dialog. Billeder siger mere end ord, og video virker ekstra godt på Facebook.

Byggeplads skilt
Plakater

Det har været et godt og konstruktivt forløb, hvor stil og tone på hjemmeside og det øvrige materiale er afstemt i et brugervenligt design, som er målrettet unge studerende, der er på jagt efter den første lejlighed.

- Anette Kodahl Ledet,

Domis Ejendomme

Udfordringen

At udarbejde en kommunikationsplatform, der får Risskov Brynet til at fremstå som et attraktivt botilbud til studerende, der ønsker at leve tæt på centrum og naturen.

Løsningen

Koncept: Risskov Brynet  – midt mellem alt det gode. Bryn betyder ”det åbne” og den grafiske ramme visualiserer projektets særkende: Et grønt frirum kombineret med nærheden til byens ”smørhuller”. Underforstået: Alle kan ikke finde en bolig i fx latinerkvarteret eller på Frederiksbjerg, men Risskov Brynet er et spændende, anderledes og reelt alternativ.

Resultatet

Projektets målgruppe, de unge studerende, vil opleve at den første lejlighed opfylder alle drømmene om at havne midt i det optimale ”sweet-spot”: Risskov Brynet er den ultimative grønne ”storby-oase-base”, der bidrager til en sanselig dagligdag – tæt på alting.

Hjemmeside: risskovbrynet.dk

Vil du vide mere?

Kontakt Anette Lausch, Senior projektleder
anette@minuskel.dk
5154 9020