Skydebaneforeningen Danmark

Minuskel er ikke blot et bureau, der forstår sig på målrettede og salgsorienterede KPI’er, men også en professionel ekstra ressource, der er værdifuld at sparre med.

- Hans Henrik Lamp, direktør,

Skydebaneforeningen Danmark

Præsentationsfilm

Præsentation af Vingsted Skyttecenter.

Udfordringen

Skydebaneforeningen Danmark er en landsdækkende forening for 755 danske skytteforeninger og 70.000 personlige medlemmer, der i 2015/16 måtte reorganisere sig som følge af, at støtte fra Danske Spils tipsmidler bortfaldt og derfor efterfølgende har skullet agere på kommercielle vilkår.

Løsningen

Minuskel har spillet en aktiv rolle i at transformere Skydebaneforeningen Danmark fra en medlemsorienteret forening til en forretningsdrevet forening. Til formålet udviklede Minuskel et nyt website og optimerede og redesignede i samme ombæring foreningens webshop, ligesom der blev produceret en præsentationsfilm for Vingsted Skyttecenter, der er det ene af foreningens fire centrale forretningsområder.

Resultatet

Skydebaneforeningen Danmark har transformeret sig fra at være at være en foreningsdrevet organisation til at være forretningsdrevet organisation, der tjener sine egne penge og understøtter de behov, som markedet efterspørger.

Foreningens nye positionering blev gennemført på et grundlag af omfattende analysearbejde, der banede vejen for mere målrettet og relevant kommunikation over for såvel foreningens interne som eksterne interessenter.

Se mere på: www.skydebaneforeningen.dk

Vil du vide mere?

Kontakt Jimmy Mørup, Direktør
jimmy@minuskel.dk
4076 8417