Digital markedsføring

Minuskel Digital hjælper vores kunder med
at skabe en relevant digital tilstedeværelse.


Vi tilbyder alt fra teknisk websupport og hosting til konceptudvikling, hjemmeside-design og digital strategi. Hvad end dit behov er, så sørger vi for, at du får en løsning, som passer til din virksomhed og imødeser dine forretningsmål.

Content skal der til!

For at målgruppen skal interessere sig for dit brand, skal der udvikles relevant indhold, som dit publikum gider bruge tid på. Vi er eksperter i at fortælle dit brands historie og udvikle indhold til alle digitale kanaler. Vi kan varetage dit indhold fra A-Z; fra indledende analyse til fuld administration af alle online aktiviteter.

Online markedsføring

Lever dit brand ikke online, lever det slet ikke. Minuskel er up to date med de nyeste muligheder inden for digitale løsninger, effektiv online markedsføring og sociale medier.

Riiskov Brynet

Koncept, web, design, 3D, SoMe


Minuskel udarbejdede en kommunikationsplatform med tilhørende markedsføringselementer, der får Risskov Brynet til at fremstå som et attraktivt botilbud til bl.a. studerende, der ønsker at leve tæt på centrum og naturen.

Laksen

Online trafik til forhandlere


Minuskel udviklede et nyt website, som afspejlede Laksen Sporting's brand identitet og værdier, og som havde til formål at styrke loyaliteten til Laksen Sporting's produktsortiment, herunder drive trafik til virksomhedens internationale forhandlere.

Kongeskrænten

Droneoptagelser, beregningsværktøj, webdesign, kommunikationskoncept


Minuskel udviklede det overordnede koncept, go-to-market strategi og værdiladet markedsføring under overskriften: Bo tæt på din ægte puls.

Ekstra viden

Hvis I føler at I mangler ekspertviden inden for digital markedsføring, kan vi hjælpe jer med undervisning i f.eks. SoMe, Content Marketing, planlægning, gamification, m.v.

Digital design og koncept

For at bryde igennem den digtiale støj skal du være relevant og fremstå troværdig! Det kræver skarpe koncepter, interessant indhold og gennemarbejdet design.

Brødrene Koch

Visuel identitet og digital markedsføringsplatform


Minuskel skabte en ny visuel identitet og digital markedsføringsplatform, som samler Brødrene Kochs forskellige forretningsområder, og samtidig sikrer, at madglade besøgende ikke er i tvivl om, hvilken oplevelse og kvalitet, der er forbundet med at besøge restauranterne.

Carepoint

Digital kommunikationsplatform


Minuskel gennemførte en omfattende markedsundersøgelse bestående af et online spørgeskema samt flere interviews af forhandlere og kunder. Resultatet blev en værdiafklaring, som skabte et solidt strategisk afsæt for en kommunikationsplatform.

Kongeskrænten

Minuskel har gennem hele processen – fra idéfasen og frem til udførelsesfasen, fremstået som en særdeles stærk og troværdig samarbejdspartner. Via kreative indspark og gode løsninger samt en seriøs indstilling til opgaven, har Minuskel formået at levere gode kreative og brugbare løsninger, som vi med stor glæde har implementeret på vores salgshjemmeside.

- Ole Vistisen,

Nybolig

Domis Ejendomme: Salomons Palæ

Minuskel er en god, kreativ og strategisk sparringspartner, der ikke gør tingene sværere end det er - men som altid leverer mere end forventet.

- Ole Byriel, adm. direktør,

Domis Ejendomme

Minuskel Insight

Minuskels in-house analyseafdeling. Her samler vi indsigter til vores kunder gennem kvantitative og kvalitative målgruppeanalyser. Vi har vores eget forbrugerpanel, hvor vi undersøger hele Danmarks interesser og holdninger omkring nye tendenser, produkter osv.

Udvalgte cases

Kongeskrænten
Nybolig
Video
Mærsk
Risskov Bryent
Domis Ejendomme
Nyt website
Laksen Sporting
Visuel identitet
Brødrene Koch

Vil du vide mere?

Kontakt Anette Lausch, Senior projektleder
anette@minuskel.dk
5154 9020

Disse kunder hjælper vi med at lykkes