Minuskel Digital

Minuskel Digital – Digital markedsføring

Minuskel Digital hjælper vores kunder med at navigere i det digitale medieunivers og skabe en relevant digital tilstedeværelse.

Vores digitale team består af specialister inden for hjemmesidedesign og -udvikling, digital markedsføring, content marketing, social media marketing, søgemaskineoptimering, online brugeradfærd, Google Analytics og Adwords, e-mail marketing og lead generation.

Vi kan tilbyde dig alt fra teknisk websupport og hosting til konceptudvikling og digital strategi.

Hvad end dit behov er, så sørger vi for, at du får en løsning, som passer til din virksomhed og imødeser dine forretningsmål.

Hvordan arbejder vi?

Hos Minuskel Digital arbejder vi i seks grundlæggende faser, når vi sammen med vores kunder skal udvikle en unik og effektiv online strategi.

 • 1

  Analysere

  Vi sætter os ind i din virksomhed, dennes nuværende performance og digitale parathed samt det potentiale, din virksomhed står over for. Derudover kortlægges dine konkurrenter, markedet generelt og din målgruppes interesser og online adfærd.

 • 2

  Definere

  Din virksomheds målsætninger med den digitale strategi defineres, og den overordnede digitale kommunikationsstrategi skabes.

 • 3

  Kreere

  Den egentlige digitale kreative løsning skabes. Vi sikrer altid, at vores løsning afspejler din virksomhed, samt at design, brugervenlighed og content følger de nyeste trends og muligheder.

 • 4

  Implementere

  Den digitale løsning udvikles, testes og implementeres internt i din virksomhed.

 • 5

  Eksekvere

  Din nye digitale løsning eksekveres på de definerede medieplatforme.

 • 6

  Monitorere

  Samarbejdet stopper naturligvis ikke her! Når din løsning er lanceret, monitorerer vi dens effekt baseret på definerede KPI’er, så vi kan tracke, hvad der virker og hvad, vi kan optimere i fremtiden. Vi sikrer hermed, at din virksomhed forbliver relevant over for dine forbrugere, og at effekten af dine budskaber styrkes.

Vil du vide mere?

Kontakt Anette Lausch, Daglig leder / Seniorprojektleder
anette@minuskel.dk
8730 8562
5154 9020

Udvalgte cases

Nyt website
Laksen Sporting
Kongeskrænten
Nybolig
Risskov Bryent
Domis Ejendomme
Kampagneunivers
CAREPOINT
Visuel identitet
Brødrene Koch