FOOD

Emballagedesign og branding af fødevarer

Minuskel har mange års erfaring med branding af fødevarer. Vi har løst design- og kommunikationsopgaver for en række detailkæder, fødevarevirksomheder og mærkevarer inden for fødevare-sektoren. Opgaver, der spænder fra forretnings- og produktudvikling til emballagedesign, konceptudvikling og eventplanlægning.

Fødevarer er ikke bare fødevarer. De er oplevelser, de er et omdrejningspunkt for sociale relationer eller en sund livsstil, de er et symbol på hygge eller innovation og meget mere. Vi hjælper din fødevarevirksomhed med at forblive relevant i et marked, hvor der hver dag kommer nye fødevarer og nye budskaber på hylderne. Vores fødevareteam består af dedikerede madentusiaster og vores store passion for fødevarer gør, at vi har fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste trends og muligheder inden for fødevarer.

Disse kunder hjælper vi med at lykkes

Arla Foods

Minuskel er en samarbejdspartner, der gør det nemt at komme fra et brief til at få leveret et færdigt udkast til nyt design.

- Martin Remmer, Product Manager,

Arla Foods

Urtekram: Milk Free Zone

Hos Minuskel er man altid i gode hænder. De er altid godt forberedt og går grundigt til værks. De leverer et solidt arbejde, hvor der altid er styr på den mindste detalje.

- Steen Resen, marketingchef,

Urtekram

Brødrene Koch

Minuskel har været meget lyttende til det, vi har efterspurgt, og tilgængelige i alle dele af processen med at skabe en helt ny markedsføringsplatform.

- Lasse Koch, direktør,

Brødrene Koch

Udvalgte cases

Visuel identitet
Brødrene Koch
Kampagnekoncept
Urtekram
Visuel identitet
Karolines Køkken
Emballage design
Dansk Supermarked
Event planning
Arla Foods