Står du frem på hylden,
eller er du én blandt andre?

Packaging er en specialdisciplin inden for grafisk design og kommerciel markedsføring og har gennem 18 år været én af Minuskels særlige kompetencer. Se et udpluk af vores talrige cases inden for disciplinen.

Indsigt og kreativitet

Udover salget, skal emballagedesignet understøtte og udtrykke produktets eksistensberettigelse og virksomhedens tanker bag produktet. Design og kreativitet er med andre ord intet værd uden indsigt i produktet, markedet og tendenserne.

Emballagedesign

Det indeni skal også være lækkert udenpå!

Xella: Ytong

Minuskel skabte en kommunikationsplatform, som havde til formål at kommunikere til byggebranchens kerneinfluenter: arkitekterne. Udover design af produkt og sample-emballage skabte Minuskel en kommunikationsplatform, der også bestod af web, print, in-store materialer mm., samt en salgsstyrkende app til iPad.

Jem & fix: Grillexpert

Danskernes stigende interesse for grill – og dertil store forbrug af udstyr! – er ikke gået Jem & Fix forbi. Derfor introducerede lavpris byggemarkedskæden deres private label, Grillexpert. Minuskel var med fra begyndelsen og har designet emballage på hele produktporteføljen.

Arla: Karolines Køkken

Emballagedesign inden for fødevarer har altid fyldt rigtig meget hos Minuskel, hvor vi i mange år fx har arbejdet med mange af Arlas brands. Se vores side om fødevarer, hvor der er masser eksempler på emballagedesign og koblingen mellem design, kommunikation og markedsføring.

Arla Foods

Minuskel er en samarbejdspartner, der gør det nemt at komme fra et brief til at få leveret et færdigt udkast til nyt design.

- Martin Remmer, Product Manager,

Arla Foods

Fødevarer

Fødevarer er ikke bare mad. De er også oplevelser, livsstil og symboler. Vi hjælper din fødevarevirksomhed med at forblive relevant i et marked, hvor der hver dag kommer nye fødevarer og nye budskaber på hylderne.

Vil du vide mere?

Kontakt Anette Lausch, Senior projektleder
anette@minuskel.dk
5154 9020