Kompetencer

Kompetencer

Vi arbejder med kommunikations- og marketingstrategi, konceptudvikling, digitale løsninger og grafisk design. Vores in-house kompetencer spænder bredt inden for tre kerneområder, nemlig forretningsudvikling, kommunikation og design.

Forretningsudvikling

Når vi taler forretningsudvikling, handler det om, at vi som bureau holder fingeren på pulsen og udfordrer din virksomhed til at tænke fremad og udvikle sig i takt med, at markedet og konjunkturer ændrer sig og nye tendenser opstår.

Det kan være helt overordnet i henhold til din virksomheds produktstrategi, virksomhedens markedsposition eller en overordnet værdiafklaring. Det kan også være med fokus på at bevare din virksomheds relevans over for et enkelt kundesegment eller at udvikle din organisation internt, så den bliver klædt på til at udfordre status quo.

Uanset hvad formålet er, hjælper vi med at sikre, at din virksomhed forbliver relevant og at samfundsudviklingen ikke overhaler din virksomhed indenom.

Kommunikation

En effektiv kommunikationsstrategi handler om at stille skarpt på din virksomheds eksistensberettigelse, dine produkter og den værdi, dit brand tilfører forbrugeren. Minuskel varetager alt fra udviklingen af en overordnet kommunikationsstrategi, kommunikationsplatforme, kampagnekoncepter og positionering til planlægning og eksekvering af kampagner på både offline og online platforme. Vores arbejde bygger på viden, og vi tror på, at den gode kreative idé er baseret på indsigter omkring markeder, forbrugere og medier.

Design

Et stærkt visuelt design skal kunne støtte op om din virksomhed og essensen af dit produkt. Det skal sikre sammenhæng, være kreativt og innovativt, og så skal det kunne differentiere din virksomhed fra dine konkurrenter. Minuskel tager udgangspunkt i en strategi og skaber design med værdi, hvad end der er behov for en ny visuel identitet, et nyt emballagedesign, design eller redesign af et website eller grafisk design og produktion af materiale til print, tryk og digitale medier.