Karolines Køkken

9. april 2018

Hos Minuskel har vi mange års erfaring med fødevarer, og i den kategori er Karoline vores ældste veninde. Heldigvis fornyer hun hele tiden, og Karolines Køkken udkommer nu med tre måltidsoste henvendt til de mange danskere, der ønsker at skære lidt ned på kødet. Vi har hjulpet lanceringen på vej med design og layout af de lækre opskrifter.

Velkommen til Rationel

16. januar 2018

Vi glæder os til samarbejdet, hvor vi skal hjælpe med styrkelse af positionen, kommunikationen og salgsaktiviteterne i Danmark, England og Irland.

Design trends 2017

11. december 2017

Hvert år lærer vi noget nyt, og 2017 har budt på mange spændende designtrends. Se udvalgte trends, som Minuskel i 2017 har indarbejdet i flere design-løsninger.

Magisk sommerkonkurrence

4. juli 2017

Minuskel holder ferielukket i uge 29 og 30. I mellemtiden kan du bruge vores magiske knap, der løser alle dine problemer.

Game Scope festival

29. juni 2017

At skabe underholdende og relevant indhold på nettet der leverer resultater har aldrig været mere udfordrende. Med gamification kan du både aktivere dine kunder og opnå markante resultater.

Madfotografi

15. juni 2017

Download vores præsentation og lære mere om de fem gyldne regler til madfotografi for emballagedesign.

Projektsalget boomer!

16. januar 2017

Det viser en opgørelse fra Boligsiden.dk fra 2016. Især projektsalgslejligheder er populære og sælges nu hurtigere end landsgennemsnittet for lejligheder. Det er især ønsket om at bo i noget nyt og moderne samt det øgede fokus på at leve energivenligt, som påvirker salget af lejligheder og villaer i projektbyggerier. Med den stigende popularitet og det øgede antal projektbyggerier, der bliver opført, er det vigtigt at sikre en stærk markedsføring af projektet til potentielle købere.

Årets første website

4. januar 2017

Vi fik til opgave at redesigne og udvikle en ny hjemmeside til Morehouse Country Sports. Formålet med den nye hjemmeside er at skabe fælles informativ platform for Morehouses subbrands (Aigle, Leica, Paradox og Laksen Sporting) gennem en moderne og simpel platform.

Nyt website til DJU

2. januar 2017

Den 23/12 lancerede vi i samarbejde med DJU et nyt website, som skulle kunne favne DJU som hovedorganisation samt information fra både Judo Danmark og Ju-Jitsu Danmark. Det var vigtigt for DJU, at de fik et site, som er fleksibelt, nem at vedligeholde og ikke supporttung. Derudover skulle sitet kunne indhente relevante nyheder og begivenheder fra hhv. Judo og Ju-Jitsu Danmarks hjemmesider. Opgaven havde en meget stram deadline, og der var derfor daglig sparring mellem os og kunden. Det var et spændende forløb med et rigtig flot og vellykket outcome.