Minuskel

reklamebureau i Aarhus

Minuskler er ”små bogstaver, som langt størstedelen af al tekst skrives med”. Med andre ord: minuskler er indhold – også kaldet content!

Hvem er vi?

Minuskel er et resultatorienteret design- og reklamebureau i Aarhus. Vi har været en stærk spiller på markedet siden 1998 og hjælper vores kunder med alt fra forretningsudvikling til kommunikation og design.

Vi arbejder vidensbaseret

Vi er et indsigtsorienteret bureau, som tager afsæt i mennesker og markeder, før vi tænker i medier og konceptudvikling. Det betyder, at vores løsninger fører os på tværs af både medier og bureaudiscipliner – det er nemlig vejen til et stærkt koncept, som fungerer på tværs af platforme. Vi har skabt vores eget forbrugerpanel, som består af forbrugere fra hele Danmark. Det trækker vi på, når vi har brug for nye indsigter omkring vores kunder.

Kreativitet og strategi går hånd i hånd

Kreativitet er et håndværk, vi værner om. Vi arbejder med kreativitet på baggrund af indsigter, fordi vi tror på, at den gode idé skal kunne udfoldes både analogt og digitalt. Med vores kunders forretning dybt inde under huden, skaber vi fundamentet for et kreativt indhold, der går nye veje og leverer målbare forretningsmæssige resultater. Vi mener, at strategi og kreativitet er den bedste genvej til målet – nemlig at skabe værdi for vores kunder.

Medarbejdere

Minuskel har et stærkt team på 12 medarbejdere bestående af unge talenter og erfarne bureaufolk. Vi har kreative strateger, digitale forretningsudviklere, plannere, projektledere, AD’ere og grafikere – hver og en med sin ekspertise! Det betyder, at vi altid kan sammensætte et team, der sikrer, at hver enkelt kunde lykkes.