Forretningsudvikling Kommunikation Design

Privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

Cookies

Hjemmesiden anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet eller mobil med det formål at genkende den og huske indstillinger. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies (se vejledning). Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold og hvis du kontakter os via vores kontaktformular. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobil, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, e-mail og telefonnummer i forbindelse med kontakt via kontaktformular.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@minuskel.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Minuskel ApS
Værkmestergade 11, 2. sal
8000 Aarhus C

Telefon: 3139 1584
E-mail: info@minuskel.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev!

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte eller via nedenstående formular

Vi vil glæde os til at høre fra dig.

Direktør Jimmy Mørup
Telefonnr.: 4076 8417
E-mail: jimmy@minuskel.dk